Spalatorie auto – SELF SERVICE Sinaia

Spalatoria Auto Sinaia este situata pe str. Brasovului nr. 87, langa statia ITP. Oferim servicii de spalare si curatare auto self service. Spalatoria noastra functioneaza pe toata perioada anului  cu program NON STOP, indiferent de conditiile meteo.

Spalatoria Auto Mihai va asteapta si la Sinaia cu 3 hale SELF-SERVICE, una dintre ele fiind destinata autovehiculelor de mare inaltime (dube/tiruri).Oferim produse de inalta calitate.

Ce inseamna o spalatorie self service: spatiu unde iti poti spala singur masina cu ajutorul aparatelor de ultima generatie prin introducerea bacnotelor ce pornesc intalatia de spalare sau aspiratorul.
Avantajele unei spalatorii self service: PENTRU CLIENT – timp redus de asteptare, cost de trei ori mai mic fata de o spalatorie clasica, o speli cum crezi tu ca este mai bine.

Incercam mereu sa ne reinventam si sa oferim servicii si produse de calitate.

Pentru spalare folosim un detergent hidrosolubil cu putere mare de spumare, ideal pentru curăţarea şi degresarea caroseriilor auto. Acesta este adecvat pentru toate tipurile de autovehicule si se utilizează în spălătoriile auto, manuale şi automate. Detergentul pe care il folosim curăţă în totalitate toate suprafeţele autovehiculului de murdărie, cum ar fi: noroi, praf, insecte. Protejează vopseaua şi nu atacă straturile de ceară. 

Contact

Fa o programare

Trimite-ne intrebarile tale, iti vom raspunde cat mai rapid


Cum te putem ajuta?

Intreaba-ne ceva sau lasa-ne doar un comentariu.


Call Now ButtonFa o programare!